Välkommen till Hihopia, butiken med Sveriges bästa brädspel!

Välkommen till Hihopia, butiken med Sveriges bästa brädspel. Här har vi plockat fram dom absolut bästa spelen på marknaden. Alla är speltestade av oss, och dom som inte håller måttet kommer heller inte in i butiken. Är du sugen på att få löpande information om vad som är på gång i spelvärlden så ska du signa upp på vårt nyhetsbrev. Det gör du enklast här. Ha nu en riktigt fin dag!

Familjespel - Alla kan vara med

terraforming mars svenska regler spel
Terraforming Mars - Svensk version

Terraforming Mars

Terraforming Mars – det svenska succéspelet där olika företag tävlar om att göra den röda planeten beboelig! Samla naturtillgångar, utveckla teknik och skapa en atmosfär värd att andas. Höj temperaturen, fyll kratrar med vatten och skapa ett nytt Eden där mänskligheten kan frodas på nytt. Spela ensam, eller med vänner, det är upp till dig. Denna version har dessutom svenska regler!

Spelet är oavsett fantastiskt!

Partyspel - Middag eller fest

Photosynthesis - Svensk version

Photosynthesis

Ett makalöst vackert och roligt spel där du ska få just dina träd att växa i den lilla skogen. Så frön och låt solens strålar ge näring till dina plantor. Dessa små träd växer sig till stora vackra träd som sedan kan avverkas för poäng. Reglerna är enkla och spelet fungerar utmärkt på två till fyra spelare.

Denna version har svenska regler och passar perfekt för 2 till 4 spelare.

Byggande - Städer, land o annat

I 7 Wonders Duel, likt 7 Wonders, härskar du över en av antikens sju stora underverk. Målet är att bygga den mäktigaste, mest vetenskapligt utvecklade och kulturellt berikade civilisationen för att på så vis samla flest poäng och vinna. Det som skiljer Duel mot sin föregångare är det som titeln antyder, att spelet är enbart för två spelare.

En annan stor skillnad är att spelarna inte draftar kort ur en gemensam uppsättning kort som skickas runt, men från en patiens-lik pyramid av kort. På sin tur få spelare ta ett kort om det inte täcks av något annan kort, korten är varvade mellan öppna och stängda kort. Att ta ett kort  avtäcker andra spelkort som  då kan plockas av den andre spelaren. Vikten av att vara taktisk i sina kortval och klok i vilka kort man överlåter till motspelaren kräver strategi och spelintelligens.

Problemlösning - Klurigt tillsammans

Äventyr - Spänning för alla

Rädda mänskligheten redan i kväll!

I Pandemic breder fyra livshotande epidemier ut sig över världen. Det är upp till din grupp av sjukdomsbekämpande specialisera och forskare att hitta botemedlen och stoppa smittorna, innan det är för sent. Varje spelare tilldelas en varsin typ av speciallist med egna tillhörande specialegenskaper. Under varje spelares tur infekteras nya städer, därför är det av absolut största vikt att arbeta strategiskt tillsammans. Om för många epidemier bryter ut är spelet slut.

Ett fantastiskt roligt samarbetsspel för hela familjen!

Stäng meny
×

Kundvagn