Sommarens spel!

Vi delar gärna med oss av våra absoluta sommarfavoriter. Spel som är enkla att ta med sig till stugan eller stranden och som inte kräver ett jättestort arbete för att dra igång. Helt enkelt perfekta sommarspel!

Ett kallt glas saft och lite stadsplanering!

I Carcassonne bygger spelarna upp spelplanen med fyrkantiga spelbrickor. Spelbrickorna består av en bit landskap och kan inrymma fästningar, vägar, bäckar grönytor etc., tillsammans bildar de ett pussel. Helt perfekt för en lyckad sommarkväll!

Familjemys
87%
Lättspelat
92%
Sandvänligt
33%

Enkelt, snabbt & överallt!

I Codenames ska två rivaliserande lag lyckas identifiera och kontakta hemliga agenter i sina respektive lag, innan motståndarna lyckas med detsamma. De utvalda mästerspionerna, en spelare från varje lag, får se vilka kodord som representerar agenterna i respektive lag. Mästerspionernas uppdrag är nu att tillsammans med sina lagkamrater identifiera och kontakta agenterna.

Familjemys
90%
Lättspelat
87%
Sandvänligt
52%

Odla dina vänner i sommar!

I Takenoko kommer spelarna att bruka markytor och odla en av de tre bambutyperna med hjälp av den kejserliga trädgårdsmästaren. Spelaren som utnyttjar sin landyta bäst, producerar mest bambu och lyckas stilla pandans delikata aptit, vinner spelet.

Familjemys
87%
Lättspelat
73%
Sandvänligt
14%

Njut nu av sommaren!

Stäng meny
×

Kundvagn